Kulturhuset

Fru Alstads Kulturhusförening
Kulturhusföreningen är en ideell förening med många medlemmar, som har minst en andel i föreningen. En andel kostar 500 kr och Byahuset öppet skylt ljusäven du kan bli medlem genom att sätta in 500 kr på Bankgironummer 5590-0112. Ange ditt namn och mailadress för framtida utskick.

Föreningen bildades 2002 och har en styrelse på åtta ledamöter, som driver Olof Christoferssons museum, jobbar aktivt med att få ihop ekonomin till driften av huset samt ansvarar för verksamheten. Ideella krafter har renoverat huset och nu återstår bara ovanvåningen. Den är påbörjad men det är några timmar kvar… Alla är hjärtligt välkomna att hjälpa till. Läs mer om Olof Christofersson här …

Varje år genomförs en del aktiviteter. Varje söndag under sommarmånaderna – (juni-augusti) är museet öppet. Exempel på aktiviteter är hemvändardag, bokkvällar, vinprovning, konstutställningar, fredags-after-work och loppis.

Vårt Kulturhus går även att hyra till mindre tillställningar t ex barnkalas, dop och konstutställningar. Läs mer här …

När det är aktuellt görs det utskick med verksamhetsplaneringen. Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad om kommande tillställningar är att lämna din email-adress till vår kontaktlista, eller att gå in på vår hemsida www.frualstad.nu. Här finns all information. Snabbast uppdatering får du i byns grupp på Facebook.

Vi i styrelsen vill att ni alla ska känna er välkomna till vårt Kulturhus, när det är aktiviteter. Eller titta in och ta en fika när museet är öppet! Och naturligtvis välkomnar vi alltid nya medlemmar!